ICT LEADERS FINLANd

Artikkelit

Tietoturvallisuuden johtaminen liiketoiminnan ja tietohallinnon yhteistyönä 13.2.2014

helmi 13, 2014 | ARTIKKELIT

ICT Leaders Finland ry ja ISACA Finland Chapter kokosivat voimansa yhteen ja järjestivät ajankohtaisen tietoturvan johtamiseen keskittyneen tapahtuman, joka oli suunnattu ISACAn ja TTL:n (pian TIVIA) jäsenille. Illan isäntänä oli Frank Sjöblom Bonnierilta, ja hän kertoi Johtamisen Käsikirjojen uusista konsepteista avauspuheenvuorossaan. Oman avauspuheenvuoronsa pitivät ISACA Finland Chapterin puheenjohtaja Markus Leinonen ja ICT Leaders Finland ry:n puheenjohtaja Anne-Maritta Talaslahti.

Asiantuntija Saana Seppänen Suomen Standardoimisliitto SFS ry:stä kertoi omassa esityksessään Tietoturvajohtamisen standardeista.

Turvallisuusjohtaja Karri Tomula Nets Oy:stä (ent. Luottokunta Oy) kertoi esityksessään Tietoturvajohtamisen työkaluista.

Turvallisuuspäällikkö Jari Pirhonen Oy Samlink Ab:stä esitti keynote-puheenvuoron otsikolla Kokemuksia tietoturvallisuuden johtamisesta ja yhteistyöstä yritysjohdon kanssa.

Merja Savenius ICT Leaders Finland ry:stä ja Markku Kaskenmaa ISACA Finland Chapterista vastasivat tapahtuman suunnittelusta ja käytännön järjestelyistä.

Palautteen perusteella on helppo päätellä, että tilaisuudesta pidettiin. Kaikki puhujat saivat (asteikolla 1-5) keskiarvosanaksi yli 4, parhaimpaan ylsivät Jari Pirhonen (4,62) ja Karri Tomula (4,47). Myös tilaisuudessa käyty keskustelu ja tilaisuuden järjestelyt – mikrofoniongelmista huolimatta – arvioitiin reilusti yli 4:n arvoisiksi.