ICT LEADERS FINLANd

Artikkelit

Liiketoiminnan ja tietohallinnon yhteistyö kiinnosti

syys 24, 2014 | ARTIKKELIT

ICT Leaders Finland ry ja CxO Mentor Oy järjestivät liiketoiminnan ja tietohallinnon yhteistyötä käsittelevän tilaisuuden CxO Mentor Oy:n tiloissa Perintötiellä Vantaalla keskiviikkoiltana 24.9.2014.

Tilaisuuden avasi illan isäntä, ILFin tiedotusvastaava ja CxO:n johtava mentori Reino Myllymäki. Avauspuheessaan hän toi esiin tutkimustuloksia Tivian tuoreimmista tutkimuksista, IT-barometristä (2013) ja Tietohallintojen johtaminen Suomessa -tutkimuksesta (2014).

Illan toisena puhujana oli Vuoden 2013 CIO, Fiskarsin tietohallintojohtaja Frans Westerlund. Hän kertoi kokemuksistaan erityisesti viimeisten viiden vuoden aikana, jolloin Fiskarsin IT on tukenut Fiskars-konsernin muuttumista hajanaisesta holding-yhtiön omistamasta yritysryppäästä integroiduksi kokonaisuudeksi.

Fransin alustuksen jälkeen siirryttiin pienryhmätöihin. Tarkoitus oli keskustelemalla löytää oppeja sekä sen pohjalta, mikä liiketoiminnan ja tietohallinnon yhteistyössä oli onnistunut että sen pohjalta, mikä oli mennyt pieleen.

Pienryhmätyöt vedettiin yhteen ja oppien lista venyi pitkäksi. Niihin palataan ILFin sivuilla blogikirjoitusten muodossa lähiaikoina.

Tilaisuuteen osallistui 16 henkilöä. Vielä muutama olisi sopinut mukaan!