ICT LEADERS FINLANd

Tapahtumat

CIO Agenda -kirjan julkistuksen ideointi 12.8.2021

touko 31, 2021 | TAPAHTUMAT

Huom! Tilaisuus siirretty kesäkuusta elokuulle.

Joukkoistamalla kirjoitettu kirjamme CIO Agenda sai viikolla 22 lopulliseksi nimekseen ”CIO Agenda – näkemyksiä ja kokemuksia IT:n johtamisesta ylimmälle johdolle”. Myös kirjan kansi muuttuu aiemmin luonnoksen kasarihenkistä kuvasta digiaikaan sopivaksi. Kirja on nyt taitettu ja viimeisteltävänä. Sen nimi kertoo oleellisen sisällöstä ja tarkoituksesta. Aloitimme kirjan teon ennen korona pandemiaa. Sen 32 luvun kattaman asian merkitys ja neuvot ovat tulleet entistä tärkeämmäksi pandemian jälkeisen ajan digitaalisen transformaation johtamisen tiekarttana.

Julkistamme kirjan syyskuun puolivälissä 2021. Haluamme tehdä sen näyttävästi ja aloitamme samalla valmistau-tumisen ICT leaders Finlandin (ILF) 10-vuotisjuhlaan syksyllä 2022. Jaamme maksullisen kirjan jäsenillemme jäsenetuna. On luontevaa ideoida joukkoistamalla kirjoitetun kirjan julkistus samalla tavalla.

Kutsumme ILFin jäsenet ja ystävät ideoimaan verkkotyöpajassa torstaina 12.8.2021 klo 16.00-17.30 kirjan julkistamista ja hyödyntämisen jatkotoimia. Ohjelma on alla ja yllä kuva ILFin IT:n johtamisen ajankohtaispäivästä vuonna 2019 ennakkotietona vuosien 2021-2022 IT:n johtamisen ajankohtaispäivistä ajankohtaisilla teemoilla.

Ohjelma

16.00-16.15 Kirjan esittely
Päivi Hokkanen, kirjan 1. toimittaja

16.15-16.30 Ajatuksia kirjan julkistamisesta ja hyödyntämisestä
Tomi Dahlberg, Puheenjohtaja, ICT Leaders Finland, kirjan 2. toimittaja

16.30-17.30 Työpaja työryhmissä

  1. Kirjan julkistamistilaisuus
  2. Kirjan käyttö koulutuksessa
  3. Kirjaa täydentävän sähköisen materiaalin julkistaminen, delphi-tutkimus 2021 CIO:lle tärkeistä asiosta sekä IT-ja digita-lisointi barometri 2021 tutkimus

Valtakunnallisen osallistumisen mahdollistamiseksi tilaisuus järjestetään verkkotyöpajana. Käytämme Zoomia ja työpajaosuudessa Google docsia. Lähetämme ilmoittautuneille Zoom-kalenterikutsun sähköpostitse. Ilmoittauduthan sellaisen sähköpostiosoitteen kautta, jolla kykenet kirjoittamaan ideoitasi Google docsiin yhdessä muiden ryhmäsi jäsenten kanssa keskustellen samalla heidän kanssaan Zoomin break-out roomissa.

Lisätietoja verkkotyöpajasta saat (puhelin 050 550 5718) ja .