ICT LEADERS FINLANd

Tapahtumat

CIO-ilta 25.11.2021

loka 16, 2021 | TAPAHTUMAT

Mitä ovat tietohallintojohtamisen ajankohtaiset haasteet juuri nyt? Pohdimme sitä ICT Leaders Finland ry:n (ILF) CIO –illassa yhdessä Aalto yliopiston kauppakorkeakoulun kanssa järjestettävässä tilaisuudessa 25.11.2021 klo 17.30-20.00

ICT Leaders Finland (ILF) Ry:n CIOilta vuosittain marraskuussa kokoaa yritysten ja julkishallinnon organisaatioiden IT:n ja digitalisaation johtamisesta kiinnostuneet kuulemaan korkealaatuisia puheenvuoroja ja pohtimaan yhdessä ajankohtaisia teemoja. Tilaisuus on maksuton, avoin ILFin jäsenille, ystäville ja kaikille kiinnostuneille. Tänä vuonna tilaisuus on Aalto Yliopiston kauppakorkeakoulun kanssa yhteistyössä järjestetty.

Järjestämme CIO -illan paikan päällä huolehtien terveysturvallisuudesta. CIO-iltaa on myös mahdollista seurata etänä. Tilaisuuteen osallistuminen edellyttää ilmoittautumista.

Kolme puhujaamme ovat IT:n ja digitalisaation johtamisen huippuosaajia. Ahlström-Munksjö Oy:n CIO Kristiina Lammila on vuoden 2021 CIO of the Year. Matkahuolto Oy:n toimitusjohtaja Janne Jakola on Vuoden 2021 digijohtaja. Tomi Dahlberg on ILFin puheenjohtaja, tietojärjestelmätieteen työelämäprofessori ja CIO Agenda -kirjan toinen toimittaja.

ILFin CIO-ilta 25.11.2021 klo 17.30-20.00 on vuoden tapahtuma Sinulle, joka olet kiinnostunut tietohallinnon johtamisesta.

Ilmoittautuminen on päättynyt. Etäosallistuminen on yhä mahdollista; ole yhteydessä osoitteeseen


Ohjelma

Aika sisältää puheenvuoron ja keskustelun. Huomaa, että ohjelmaan voi tulla muutoksia. Voit seurata CIO-illan ohjelman täsmentymistä tällä sivulla.

17.30-17.35 Tervetuloa

  • Markku Kuula, professori, Tieto- ja palvelujohtamisen laitoksen puheenjohtaja
  • Tomi Dahlberg, ILF Ry:n puheenjohtaja

17.35-18.00 IT:n johtaminen organisaatiomyllerrysten keskellä

  • Kristiina Lammila, CIO, Ahlström-Munksjö Oy
  • Kalvot

18.00-18.30 Pyöreän pöydän keskustelu IT:n johtamisesta organisaatiomyllerrysten keskellä

  • Pete Nieminen, Lead Cloud Advisor, TietoEvry Oyj
  • Janne Puustinen, CIO, Valmet Oyj
  • Tommi Tuovila, CIO, Neste Oyj
  • N.N, professori, Aalto yliopisto

18.30-18.45 Verkostoitumistauko

18.45-19.05 Mitä tiedämme digitaalisten transformaatioiden johtamisesta?

  • Tomi Dahlberg, työelämäprofessori, ILF Ry:n puheenjohtaja

19.05-19.30 Tietohallintojohtajasta digitaalista transformaatiota toteuttavaksi toimitusjohtajaksi

  • Janne Jakola, toimitusjohtaja, Matkahuolto Oy

19.30-20.00 Pyöreän pöydän keskustelu digitaalisen transformaation toteuttamisesta

  • Janne Jakola, toimitusjohtaja, Matkahuolto Oyj
  • Turkka Keskinen, CIO, UPM-Kymmene Oyj
  • Sinikka Markkula, CIO, Orion Oyj
  • Markku Kuula, professori, Aalto yliopiston kauppakorkeakoulu

Tilaisuuden juontavat ILFin hallituksen jäsenet Emma Falck ja Piia Niinikoski.

Tilaisuus järjestetään Aalto-yliopiston kauppakorkeakoululla Otaniemessä, osoitteessa Ekonominaukio 1 Espoo, R038/V001-V002, Jenni ja Antti Wihurin rahasto -salissa.


Saat lähempänä tilaisuutta kalenterikutsun tapahtuman järjestämispaikkainformaation sekä etäosallistumisohjeiden kera. Jos aikataulusi muuttuu ja olet ilmoittautunut etäseuraajana CIO -iltaan etkä pystykään osallistumaan, lähetätkö tästä viestin osoitteeseen .

Tervetuloa ILFn CIO-iltaan!

ILF on toimittajista riippumaton ja mihinkään yksittäiseen ajattelutapaan, malliin tai menetelmään sitoutumaton voittoa tavoittelematon yhdistys. Tavoitteemme on edistää hyvää IT:n johtamista Suomessa toimivien organisaatioiden, yksilöiden ja koko yhteiskunnan menestysedellytysten parantamiseksi järjestämällä jäsenillemme ja ystävillemme merkityksellistä toimintaa ja tapahtumia. Toimintamme perustuu vapaaehtoisuuteen ja sitä rahoitetaan jäsenmaksujen avulla. Vaikka tilaisuutemme ovat avoimia kiinnostuneille, kannustamme sinua liittymään ILF:n henkilö- tai yritysjäseneksi toimintamme mahdollistamiseksi. voit lukea lisää TIVIA:n ja ILF:n jäsenyydestä osoitteessa https://ilf.fi/yhdistys/jaseneksi/.