ICT LEADERS FINLANd

Tapahtumat

ILFin Round table

joulu 5, 2021 | TAPAHTUMAT

Osallistu ICT Leaders Finland ry:n Round table -tilaisuuksiin!

Tuotimme joukkoistamalla pitkälti verkkotyöpajoissa tehdyn työn pohjalta kirjan ”CIO Agenda näkemyksiä ja kokemuksia IT:n johtamisesta ylimmälle johdolle. Julkistimme sen 16.9.2021. Kirjan materiaalin tuottamiseen järjestetyt työpajat yhdessä kirjoittaminen sekä kirjoitettavasta aiheesta ja kirjoittamisen synnyttämistä ajatuksista samalla keskustellen olivat hienoja oppimis ja verkostoitumistilaisuuksia osallistujille. Siksi jatkamme niitä keskittyen kussakin työpajassa yhteen aiheeseen.

Round table -tilaisuudet ovat avoinna ICT Leaders Finland ry:n jäsenille. Verkkotyöpajat järjestetään seuraavina ajankohtina:

 • 16.12.2021 klo 17:00-18.30 (vahvistettu)
  • Aihe: Liiketoiminta-arvon ymmärtäminen, tuottaminen ja todentaminen
  • Alustaja: Tomi Dahlberg
 • 20.1.2022 klo 16:00-17.00 (vahvistettu)
  • Aihe: IT:n ja liiketoiminnan yhteenlinjaaminen ja integrointi
  • Alustaja: Tommi Tuovila
 • 24.3.2022 klo 17:00-18.30 (vahvistamatta)
 • 21.4.2022 klo 17:00-18.30 (vahvistamatta)

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittauduttuasi sinut kutsutaan tuleviin round table -tilaisuuksiin sitä mukaa kun niiden järjestämisestä päätetään. Saat tilaisuuksiin kalenterikutsut osallistumisohjeiden kera. Ei haittaa, vaikket aina pääsisi osallistumaan!

Ilmoittaudu lähettämällä viesti osoitteeseen

Jos et enää halua osallistua etkä saada kalenterikutsuja tilaisuuksiin, lähetä asiasta viesti osoitteeseen

Verkkotyöpaja on virtuaalinen pyöreä pöytä, jossa jokainen voi istua pöydän ääressä itselleen parhaiten sopivassa paikassa kotona, työpaikalla, vapaaajan asunnolla,Suomessa tai ulkomailla. ICT leaders Finland (ILF) on valtakunnallinen laajasti ymmärretyn IT:n (IT, BT, OT, data,…) johtamista toteuttavien ja siitä kiinnostuneiden puolueeton, sitoutumaton ja voittoa tavoittelematon yhteisö. Verkkotyöpaja sopii hyvin toiminnan valtakunnalliseen luonteeseen. Vastaavasti puolueettomuus, sitoutumattomuus ja voittoa tavoittelemattomuus mahdollistavat avoimen ja monikäsitteisen keskustelun, kokemusten ja mielipiteiden vaihdon vertaisten kesken ilman johonkin tiettyyn maailmankatsomukseen, ideologiaan, aatteeseen, ismiin, teoriaan, liiketoimintaan, liittyvää sidosta.

Tervetuloa mukaan!