ICT LEADERS FINLANd

Tapahtumat

CIO-ilta 2022

loka 27, 2022 | TAPAHTUMAT

Miten digitaalisen transformaation johtamista toteutetaan eri toimialoilla? Mitä voimme oppia kokemuksista? Mitkä asiat IT- ja digijohtajat kokevat tärkeimmiksi työssään syksyllä 2022?

Haemme vastauksia ja keskustelemme vastauksista ICT Leaders Finland ry:n (ILF) CIO-illassa yhdessä Haaga-Helian ammattikorkeakoulun kanssa järjestettävässä tilaisuudessa 30.11.2022 klo 17.00-19.30

Paikka: Haaga-Helia auditorio, Ratapihantie 13, Pasilan asema kadun toisella puolella

Puhujillamme on vankka käytännössä koeteltu osaaminen digitaalisten transformaatioiden johtamisesta. Sanoma Media Finlandin digijohtaja Timo Rinne on vuoden 2022 IT- ja digijohtaja. Orionin CIO Sinikka Markkula ja Huhtamäen Operating Model & ERP Transformation hankkeesta vastaava johtaja Antti Valtokari ovat hekin tunnustettuja osaajia. Haaga-Helian Kari Hiekkanen esittelee AMK:n ja sen digitaalisen transformaation opintokokonaisuuden.  ILFin puheenjohtaja Tomi Dahlberg esittelee uunituoreen tutkimuksen tulokset aiheesta IT- ja digijohtajien tärkeimmiksi kokemat asiat työssään. Olemme jättäneet myös aikaa keskusteluille ja verkostoitumiselle.

Tilaisuus on maksuton ja avoin ILFin jäsenille, ystäville ja kaikille kiinnostuneille. Tämä on vuoden tapahtuma Sinulle, joka olet kiinnostunut IT:n ja digin johtamisesta.

Ilmoittautumaan pääset tästä: https://tivia.fi/event/cio-ilta-2022-2022-11-30-577/registerIlmoittauduthan 22.11. mennessä, jos osallistut paikan päällä.

 

Ohjelma (muutokset mahdollisia)

17.00-17.10   Tervetuloa ja ILFin Delphi-tutkimuksen tulokset: Suomessa toimivien IT- ja digijohtajien työssään tärkeimmiksi kokemat asiat 

Tomi Dahlberg, KTT, Senior Research Fellow, ILF ry:n puheenjohtaja

17.10-17.30  Tervetuloa Haaga-Heliaan, Digitaalisen transformaation opetus ja yritysyhteistyö

Kari Hiekkanen, TkT, yliopettaja, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

17.30-18.00  Miten digitaalinen transformaatio toteutettiin mediatoimialalla ja mitkä ovat jaettavat opit? 

Timo Rinne, Digijohtaja, Sanoma Media Finland

18.00-18.30  Verkostoitumistauko

18.30-18.50  Mitä digitaalinen transformaatio tarkoittaa tiukasti reguloidulla lääketoimialalla ja mitä muut voivat oppia siitä?

Sinikka Markkula, CIO, Orion Oyj

18.50-19.10  Digitaalinen transformaatio – miten lähteä liikkeelle?

Antti Valtokari, Operating Model & ERP Transformation hankkeesta vastaava johtaja, Huhtamäki Oyj

19.10-19.30  Keskustelu päivän aiheista ja verkostoitumistauolla esille nousseesta

Puhujat

Tilaisuuden juontavat ILFin hallituksen jäsenet Piia Niinikoski ja Pekka Kimpimäki.

Lähetämme ennen CIO-iltaa etäseuraajiksi ilmoittautuneille kalenterikutsun. Jos aikataulusi muuttuu ja olet ilmoittautunut etäseuraajana CIO-iltaan etkä pystykään osallistumaan, lähetätkö tästä viestin osoitteeseen .

Tervetuloa ILF:n CIO-iltaan 2022!

 

—————————————————

ICT Leaders Finland (ILF) ry lyhyesti

ILF on toimittajista riippumaton ja mihinkään yksittäiseen ajattelutapaan, malliin tai menetelmään sitoutumaton voittoa tavoittelematon valtakunnallinen yhdistys. 

Tavoitteemme on edistää hyvää IT:n johtamista Suomessa toimivien organisaatioiden, yksilöiden ja koko yhteiskunnan menestysedellytysten parantamiseksi järjestämällä jäsenillemme ja ystävillemme merkityksellistä toimintaa, tapahtumia ja kohtaamisia. 

Toimintamme perustuu vapaaehtoisuuteen ja sitä rahoitetaan jäsenmaksujen avulla. Vaikka useimmat tilaisuutemme ovat avoimia kiinnostuneille, kannustamme sinua liittymään ILF:n henkilö- tai yritysjäseneksi toimintamme mahdollistamiseksi.

Viime vuosina olemme järjestäneet neljä suurempaa tilaisuutta vuodessa. CIO Agenda kirjan tuottamiseksi järjestimme 14 pienimuotoisempaa työpajaa vuosina 2020 ja 2021. Jatkamme työpajojen järjestämistä kiinnostuksen mukaan ”ILFin pyöreän pöydän työpaja” nimellä. Ne ovat avoimia vain ILFin jäsenille.

ILF toteuttaa yhteistyössä TIVIAn kanssa joka toinen vuosi IT- ja digitalisointi barometri kyselytutkimuksen ja julkaisee tulokset tilaisuuksissa ja kirjallisesti yhdessä TIVIAn kanssa. Vuosina 2020 ja 2022 olemme tehneet delphi-tutkimuksen siitä, mitkä asiat suomalaiset CIOt, CDOt ja vastaavat kokevat tärkeimmiksi työssään. 

Vietämme ILFin 10 -vuotisjuhlaa tammikuussa 2023 teemalla ”IT:n ja digin johtaminen eilen, tänään ja huomenna”. Loppuvuodesta 2012 perustetun ILFin varsinainen toiminta käynnistyi vuoden 2013 alussa.

Saat lisätietoa ILFin toiminnasta verkkosivultamme www.ilf.fi sekä linkkejä tilaisuuksiemme aineistoihin.

ILF on TIVIAn jäsenyhteisö. Voit lukea lisää TIVIA:n ja ILF:n jäsenyydestä osoitteessa https://ilf.fi/yhdistys/jaseneksi/.

 

ICT Leaders Finland ry

c/o Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry

Lars Sonckin kaari 12, 02600 ESPOO