ICT LEADERS FINLANd

Tapahtumat

ILFin 10-vuotisjuhla

tammi 3, 2023 | TAPAHTUMAT

IT:n johtaminen eilen, tänään ja huomenna 25.1.2023 klo 16.00-17.30

ICT Leaders Finland (ILF) on tukenut järjestämillään merkityksellisillä kohtaamisilla ja muulla toiminnallaan hyvää IT:n, datan ja digitaalisten palveluiden johtamista jo 10 vuotta. Kutsumme Sinut juhlimaan ILFin 10-vuotista taivalta kanssamme verkkotapahtumaan keskiviikkona 25.1.2023 klo 16.00-17.30. Juhlistamme samalla TIVIAn 70-vuotista toimintaa.

Striimattavassa keskustelupainotteisessa verkkotapahtuma luomme aluksi katsauksen siihen, mitä IT:n johtamisen oppeja ja kokemuksia ILFin perustamisen ajalta tarvitsemme IT:n, datan ja digitaalisten palveluiden johtamiseen 2020-luvun loppuvuosina ja 2030-luvulla. Käymme tämän jälkeen läpi sen, mitkä tämän hetken IT:n johtamisen opit ja kokemukset ovat tarpeellisia edellä kuvattuun tarkoitukseen. Käännämme lopuksi katseen tulevaisuuteen ja arvioimme, millaisia nykyisten ja uusien IT:n, datan ja digitaalisten palveluiden johtamisen haasteita joudumme ratkaisemaan ja mitä hyvä IT:n johtaminen tuolloin tarkoittaa.

Olemme viime vuosina kokeneet kriisejä toisensa perään. Kriiseihin reagointi ja niistä selviytyminen on nostanut näkyvästi esiin IT:n, datan ja niihin perustuvat digitaaliset palvelut kriisien ratkaisemisessa. IT:n johtamisen merkitys on korostunut aivan erityisesti. Tutkimus toisensa jälkeen on kertonut niiden 5-30 % organisaatioista pärjänneen parhaiten, joissa IT:n johtaminen on nykytilanteen ja tulevien vaatimusten tasolla. Johtamisen merkitys koskee niin kehittämistä, tuottamista kuin kyberturvariskien hallintaa. Siksi me vietämme 10-vuotis­juhlamme työn merkeissä. Pyrimme myös tulevina vuosina tukemaan kaikkia yrityksiä ja organisaatioita hyvän IT:n johtamisen toteuttamisessa.       

ILFin 10-vuotisjuhla 25.1.2023 klo 16.00-17.30 on maksuton ja avoin kiinnostuneille. Ilmoittaudu alla olevasta linkistä ja tutustu samalla ohjelmaan tarkemmin!

Ilmoittautuminen: https://tivia.fi/event/ilfin-10-vuotisjuhla-2023-01-25-658/register

Ohjelma (seuraa tarkentumista täällä)

16.00-16.10         ICT Leaders Finland ry perustettiin 10 vuotta sitten. Mitä IT:n johtamisen oppeja ja kokemuksia tuolta ajalta on tarpeen vaalia?

Marco Halén, ILFin hallituksen pitkäaikainen jäsen, ex-puheenjohtaja

17.10-16.20         Keskustelu Marco Halénin puheenvuoron pohjalta

Keskustelijat tarkentuvat myöhemmin

16.20-16.35         CIO:n rooli digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjänä – miltä IT:n johtamisen tulevaisuus näyttää nykyhetken valossa?

Päivi Hokkanen, ILFin hallituksen pitkäaikainen jäsen

16.35-16.50         Keskustelu Päivi Hokkasen puheenvuoron pohjalta

Keskustelijat tarkentuvat myöhemmin

16.50-17.05         Millaisia ovat todennäköiset IT:n, datan ja digitaalisten palveluiden johtamisen uudet tehtävät nykyisiin tehtäviin kietoutuneina seuraavan 10 vuoden aikana?

Turkka Keskinen, ILFin hallituksen pitkäaikainen jäsen

17.05-17.30         Keskustelu Turkka Keskisen puheenvuoron pohjalta

Keskustelijat tarkentuvat myöhemmin

Keskusteluja juontaa ja kysymyksiä esittää ILFin hallituksen puheenjohtaja Tomi Dahlberg.

Kaikki puhujat, keskustelun juontaja ja keskustelijat ovat työskennelleet tietohallinto­johtajina. He ovat tunnettuja ja tunnustettuja IT:n, datan ja digitaalisten palveluiden johtajia.

Lähetämme ennen tilaisuutta ilmoittautuneille osallistumislinkin. Ilmoittautumisvahvistuksen kalenterikutsu ei sisällä varsinaista osallistumislinkkiä. Tiedustelut osoitteesta .

Tervetuloa juhlimaan kanssamme ILFin 10-vuotista ja TIVIAn 70-vuotista toimintaa!

 

 

Mitä meillä oli ennen kännyköitä, maailmanluokan tietoturvaosaamista ja vihaisia lintuja? Joukko mahdottoman haastajia ja TIVIA, joka on jo 70 vuotta yhdistänyt alan visionäärit ja auttanut tekemään utopiasta arkea. TIVIA viettää juhlavuottaan tiukasti työn merkeissä – yhdistäen, kouluttaen, tutkien, tiedottaen, suuntaa näyttäen ja Suomen digitaalista kilpailukykyä kehittäen. Siis pidä kiinni. Vauhti kun ei ole hiljenemään päin.