ICT LEADERS FINLANd

Tapahtumat

CDOIQ Nordic Community Pre-Summit

huhti 16, 2024 | TAPAHTUMAT

Tervetuloa strategisen tiedon johtamisen ja datatalouden keskustelutilaisuuteen 16.5.2024!

Aalto EE tuo MIT:n tutkimusprojekteista syntyneen maailmankuulun Chief Data Officer & Information Quality (CDOIQ) yhteisön pohjoismaihin järjestämällä ensi vuonna historian ensimmäisen CDOIQ Nordic Symposiumin täällä Suomessa. Tulevan tapahtuman vuoksi sitä tukevien yhteisökumppanien verkosto haluaa kokoontua jo ennakolta tutustumaan toisiinsa sekä keskustelemaan liiketoiminnan ja tiedon johtamisen strategisten haasteiden ja käytännön menetelmien parissa.

CDOIQ Nordic Community Pre-Summit järjestetään torstaina 16.5.2024 klo 9.00-15.00 Aalto-yliopiston tiloissa Töölössä. Tapahtuma on ilmainen ja järjestäjinä toimivat TIVIAn yhdistykset ICT Leaders Finland ja DAMA Finland sekä kansainvälinen MyData Global.

Tulevassa CDOIQ Nordic Community Pre-Summitissa sinulla on mahdollisuus:

  1. Kuulla kokeneiden tiedonhallinnan johtamisen ammattilaisten näkemyksiä tiedon jakamisen käytännön haasteista, mahdollisuuksista ja onnistumisista eri toimialoilta.
  2. Osallistua keskusteluun strategisen tiedon johtamisen itsearviointimenetelmästä, jolla yritykset voivat kevyesti arvioida oman organisaationsa näkemyksiä liiketoiminnan ja tiedonhallinnan yhteistyön nykytilanteesta.
  3. Tutustua erilaisiin käytännön kehittämismenetelmiin ja siihen, miten niitä on sovellettu organisaatioiden kehittämisessäkohti dataohjautuvampaa tulevaisuutta.

Tervetuloa mukaan tähän ainutlaatuiseen keskustelutilaisuuteen, jossa pääset osaksi uuden pohjoismaisen tradition rakentamista, verkostoidut dataliiketoiminnan johtajien ja tiedonhallinnan strategistien kanssa sekä syvennyt tiedon johtamisen ja datan jakamisen ajankohtaisiin ilmiöihin!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:

https://www.aaltoee.fi/infotilaisuudet-ja-tapahtumat/cdoiq-nordic-community-pre-summit

Taustatietoja CDOIQ yhteisöstä ja sen kansainvälisestä merkityksestä:

https://tivia.fi/uutiset/tivia-news-1/pohjoismaiset-tietojohtajat-kokoontuvat-suomessa-1902