ICT LEADERS FINLANd

Tapahtumat

Ajankohtaista CxO-työssä toukokuussa 2022

touko 3, 2022 | TAPAHTUMAT

Järjestämme tilaisuuden ajankohtaisista CIO/CDO/CxO:n työn aiheista 19.5.2022 TietoEvryn tiloissa Keilaniemessä ICT Leaders Finland (ILF) ry:n ja TietoEvryn yhteistilaisuutena. Verkostoitumisen ja keskustelun mahdollistamiseksi tilaisuus on paikan päällä etäseurantamahdollisuudella. Mukaan mahtuu 40 ensin ilmoittautunutta.


Tilaisuus pidetään 19.5.2022 klo 17-19.30 TietoEvryn toimitiloissa osoitteessa Keilalahdentie 2-4, Espoo. Keilalahteen pääseen autolla ja metrolla. Keilaniemen metroasema on noin 500 m kävelymatkan päässä TietoEvryn toimitilasta.

 

Ohjelma (muutokset mahdollisia)

16.45-17.00    Rekisteröityminen

17.00-17.15    Tervetuloa

Johdatus päivän aiheisiin Tomi Dahlberg, Puheenjohtaja, ICT Leaders Finland ja TietoEvry Oyj Tervetulotervehdys

17.15-17.40    Ajankohtaista sopimushallinnasta – CM Cats

Mikko Paalasmaa, Rsult Oy

17.40-18.10    Ajankohtaista kybersodankäynnistä – Suomen seuraavat 12 kuukautta, varautuminen, toimintamalleja ja ratkaisuja

Pete Nieminen, TietoEvry Oyj, ICT Leaders Finland hallituksen jäsen

18:15-18.40    Verkostoitumis- ja kahvitauko

18.40-19.05    Ajankohtaista kyberturvasta  – Incident response: datan palauttaminen

Jyri Pohja, Ibas Ontrack Oy

19.05-19.30     Ajankohtaista avoimesta lähdekoodista – Tehoa sovelluskehitykseen avoimella lähdekoodilla: Case Espoon eVaka

Hannes Rauhala, eVaka-projekti ja

Maarit Waskilampi-Kuikka, Espoon kaupunki

19.30               Tilaisuuden päätös

Tomi Dahlberg, ICT Leaders Finland

 

ICT Leaders Finland järjestää tilaisuuden yhteistyössä TietoEvryn kanssa. Vaikka tilaisuutta on mahdollista seurata etänä, kannustamme osallistumaan ja verkostoitumaan paikan päällä nyt kun se on jälleen mahdollista. 40 hengen rekisteröitymisrajoitus koskee tapahtumaan paikan päällä osallistuvia.

Ilmoittaudu tästä: https://tivia.fi/event/ajankohtaista-cxo-tyossa-toukokuussa-2022-2022-05-19-440/register. Ilmoittauduthan 15.5. mennessä, jos osallistut paikan päällä.

 

Lähetämme etäseuraajiksi ilmoittautuneille osallistumislinkin lähempänä tapahtumaa. Jos aikataulusi muuttuu, olet ilmoittautunut ajankohtaisiltaan etkä pystykään osallistumaan, peru osallistumisesi sähköpostiin tulleen ilmoittautumisvahvistuksen kautta tai lähettämällä viesti osoitteeseen .

 

Tervetuloa ILF:n ajankohtaisiltaan!

 

ILF on toimittajista riippumaton ja mihinkään yksittäiseen ajattelutapaan, malliin tai menetelmään sitoutumaton voittoa tavoittelematon yhdistys. Tavoitteemme on edistää hyvää IT:n ja digitoiminnan johtamista Suomessa toimivien organisaatioiden, yksilöiden ja koko yhteiskunnan menestysedellytysten parantamiseksi järjestämällä jäsenillemme ja ystävillemme merkityksellistä toimintaa ja tapahtumia. Toimintamme perustuu vapaaehtoisuuteen ja sitä rahoitetaan jäsenmaksujen avulla. Vaikka tilaisuutemme ovat avoimia kiinnostuneille, kannustamme sinua liittymään ILF:n henkilö- tai yritysjäseneksi toimintamme mahdollistamiseksi. Voit lukea lisää TIVIA:n ja ILF:n jäsenyydestä osoitteessa https://ilf.fi/yhdistys/jaseneksi/.